Logo relaxing4U

Relaxing4U

Voetreflex & Tarieven

Tarieven Voetreflex Plus

Intake en eerste behandeling:

75 minuten                                                                                                            € 75,00

Therapeutische Voetreflex behandelingen:

Ongeveer 60 minuten                                                                                         € 65,00

 

Therapeutische Voetreflexbehandelingen: worden door de meeste zorgverzekeraars vergoed vanuit de aanvullende verzekering.

De hoogte van de vergoeding verschilt per zorgverzekeraar en per verzekeringspolis. Klik hier voor een vergoedingenoverzicht van alle zorgverzekeraars in 2021. Een vergoeding vanuit de aanvullende verzekering gaat niet af van het eigen risico.

 

Voetreflexbehandelingen ter ontspanning zijn niet therapeutische behandelingen en worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

 

Als voetreflextherapeut ben ik ook officieel Registertherapeut® en aangesloten bij de stichting ‘Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg’ (RBCZ)

Betaling

Na afloop van de behandeling kunt u per PIN afrekenen. U ontvangt de factuur per e-mail. De factuur kunt u indienen bij de zorgverzekeraar. Contant betalen kan ook, dan graag gepast.

 Annulering

Wilt u de afspraak annuleren? Dit kan kosteloos tot 48 uur voor de afspraak.
Zegt u later af, dan breng ik de gereserveerde behandeling in rekening.

Deze kosten kunt u niet indienen bij uw zorgverzekeraar. Annuleren kan per telefoon of e-mail.

Maak gelijk hier uw Online Afspraak.

Voetreflex plus Behandelingen

 

Voetreflex Plus

In 2003 maakte ik voor het eerst kennis met de heilzame werking van een voetreflexbehandeling. Dat er zoveel resultaat geboekt kon worden door een voetreflexbehandeling, ervoer ik ook nadat ik een weekendcursus voetreflex had gevolgd in 2015.
De waardering die ik kreeg van de mensen waarbij ik mijn behandeling uitvoerde was overweldigend!
Om die reden ben ik de meest uitgebreide driejarige HBO opleiding voor voetreflexologie gaan volgen bij Total Health. Buiten de reguliere geneeskunde omvat deze opleiding ook de Chinese geneeskunde (TCM) en Natuurgeneeskunde.
De unieke werkwijze zorgt voor een dieper inzicht op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel gebied en geeft een enorme uitbreiding aan effectieve behandelmogelijkheden.

In 2020 ben ik afgestudeerd als voetreflextherapeut. Ben je benieuwd naar mijn scriptie “Overgewicht en de strijd tegen de kilo’s” ? Klik hier voor de scriptie.

Ik wilde mijn cliënten nog meer kunnen bieden en dus behaalde ik in 2021 mijn Medische Basiskennis (MPsBK) en ben ik sindsdien aangesloten bij de beroepsvereniging FAGT en RBCZ.
Hierdoor kunnen de voetreflexbehandelingen (deels) vergoed worden vanuit de (aanvullende) zorgverzekering.

 

Voet massage
Voet massage
Kruidenbad relaxing4U

Voet reflexPlus

VoetreflexPlus is een opleiding die behalve de reguliere Westerse geneeskunde ook de Chinese geneeskunde (TCM)  omvat. Deze unieke werkwijze zorgt voor een dieper inzicht op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel gebied en geeft  een enorme uitbreiding aan effectieve behandelmogelijkheden.

Mijn specialisaties zijn:

CoFit 21
Deze voetreflexplus behandeling is erop gericht om je immuunsysteem een boost te geven en zeer effectief bij de volgende restklachten na Covid19.
Fysiek: Benauwdheid, vermoeidheid, verminderde spierkracht, hoofdpijn, pijn op de borst, veranderd ontlastingspatroon, reuk en smaakverandering.
Cognitief: Versnelde geestelijke vermoeidheid, tragere verwerking van informatie, concentratieproblemen, minder goed functioneren geheugen, meer moeite met plannen en organiseren.
Emotioneel: Diverse angsten, depressieve gevoelens, sneller huilen en emotioneel, verhoogde prikkelbaarheid, nachtmerries, slaapproblemen, eenzaamheid.

Als voetreflex therapeut werk ik vanuit een holistische visie en combineer dit met Westerse, Chinese en Natuurgeneeskunde.
De behandelingen vinden plaats op de meridianen (energiebanen) op de onderbenen en/of armen en voeten.

Via de meridianen op de armen, benen en gezicht wordt de energiebalans hersteld. Hierdoor zal vermoeidheid afnemen en de concentratie verbeteren.
De voetreflexbehandeling zorgt ervoor dat organen in betere conditie komen, afvalstoffen worden afgevoerd en activeert het zelf herstellend vermogen van het lichaam.

Neuroreflexologie:                 
Dit behandelt de reflexzones van de zenuwen op de voet. Het is een intensieve en effectieve therapie, een vervolg en verdieping van de klassieke voetreflexologie
HSP:(High Sensitive Person)
Laat je levensenergie beter stromen en heft blokkades op. Wanneer de levensenergie vrij stroomt ben je in harmonie.
Rouw/loslaten:
Voor alle soorten van verlies. Denk bijvoorbeeld aan een scheiding, verlies van een baan, maar ook wanneer je bijvoorbeeld afscheid moet nemen van een droom die nooit uit zal komen bij een onvervulde kinderwens.
Fertiliteitsreflexologie:
Als zwanger worden niet vanzelf gaat, hoop ik een bijdrage te mogen leveren aan het optimaliseren van de omstandigheden, om de kans te vergroten op een zwangerschap.
Zwangerschapreflexologie:
Behandelingen voor tijdens en na de zwangerschap om het lichaam zo goed mogelijk te optimaliseren in deze periode. Er vinden natuurlijk nogal wat veranderingen plaats in het lichaam tijdens en na de zwangerschap.

Maar natuurlijk voor hoofdpijn, allergieën, spijsverteringsklachten, detoxen, weerstand verhogen, niet lekker in je vel zitten, darmklachten, reuma, blaasontsteking, jicht, rugpijn, bekkeninstabiliteit, schouderklachten, verkoudheden, tinnitus, adhd, cvs, ontspanning, luchtweginfecties, astma, fibromyalgie, overgang, slapeloosheid, etc etc etc bent u natuurlijk van harte welkom en u kunt mij altijd bellen om te overleggen of ik iets voor u kan betekenen.

Disclaimer: voetreflexPlus behandelingen vervangen geen arts. Een arts stelt diagnoses en schrijft medicatie voor. Een voetreflexterapeut doet dit niet en vervangt  dus ook geen arts.
Hij/zij gaat naar waar de natuurlijke weerstand verstoord is en tracht deze te herstellen en te verbeteren. Hierdoor is voetreflexologie een goede manier om preventief en complementair aan uw welzijn te werken.

Pedicure

In 2012 heb ik mijn vakdiploma pedicure behaald.
Mensen van hun pijn afhelpen en ze weer op wolkjes laten lopen is mijn doel,wat ik gelukkig ook bij elke behandeling behaal.
Ik ben aangesloten bij de branchevereniging Provoet, zodat cliënten er van uit kunnen gaan dat ik een gedegen opleiding heb genoten.

Uw voeten dragen u uw hele leven, maar worden vaak weggestopt in (ongemakkelijke) schoenen.
De zorg van uw voeten zou eigenlijk bij uw dagelijkse rituelen moeten horen. Toch gebeurd dit te weinig.
Zo goed als het gezicht  verzorgd wordt met een creme en make-upje, en u waarschijnlijk niet de deur uitgaat voordat uw haar in de juiste “stijl”zit. Zo weinig aandacht krijgen onze trouwe onderdanen.
Een afspraak bij de pedicure om uw voeten te verzorgen is dus zeker een goede investering in uzelf.

Wat doe ik bij een pedicurebehandeling?

Uw nagels worden geknipt  en nagelomgeving verzorgd, uw eelt (dode huidcellen) wordt verwijderd.
Eventueel worden likdoorns verwijderd en ingroeiende nagels behandeld.
Uw voeten worden gescrubd met een natuurlijke, biologische scrub van Dode Zee zout, Avocado-olie, Jojobaolie, Druivenpitolie en essentiële Rozenolie (uit gecontroleerde biologische teelt)
Na deze scrub die zowel als een peeling en als verzorging werkt, zult u heerlijke zachte, soepele en gezonde huid ervaren, doordat het op subtiele wijze alle dode huidcellen verwijdert en de huid reinigt (Dode Zee Zout) en voedt (oliën).

Spa Feet behandeling, een ware traktatie voor je voeten!

Vele kilometers leggen we met onze trouwe onderdanen af. Zo normaal het is om je gezicht te verzorgen met een scrub, een massage, een masker en een goede dagcreme, al dan niet gedaan door een schoonheidsspecialiste, zo vreselijk vergeten worden onze voeten en benen.
Speciaal hiervoor heb ik een arrangement samengesteld Spa Feet, ik gebruik in deze behandeling alleen natuurzuivere en biologische producten van Botanical Beauty. Deze behandeling is zowel als Arrangement alleen te boeken als te combineren met een pedicurebehandeling als met een wellnessmassage.
Na deze behandeling zal je voelen wat het met je voeten doet om ze de verzorging te geven die ze zeker verdienen.
We beginnen met een voetenbad.
In dit voetbad zit Dode Zee zout, met etherische olie en bloemen en kruiden.
het Dode Zeezout bevat 40 verschillende mineralen, halogenen en sporenelementen. De concentratie is 7x sterker dan van andere zeeën en oceanen. Bovendien is het gehalte aan kalium en magnesium veel hoger. Een bad in deze mineralen werkt ontspannend en kalmeert. De vochthuishouding van de huidcellen verbetert, zodat de huid gladder en strakker wordt. Een bad in een sterkte concentratie Dode Zee mineralen verlicht ook klachten bij ernstige huidaandoeningen, reuma, mycosenagels en chronische ontstekingen. Daarnaast vermindert Dode Zee Badzout: oedemen, verbetert het de werking van de schildklier en stimuleert het de uitscheiding van vetzuren uit het vetweefsel. Ook stimuleert het de bloedcirculatie en de huidstofwisseling en werkt het mee aan het herstel van eczeem, psoriasis, kloven, wratjes en voetschimmel.
De huid gaan we vernieuwen met een Body Scrub.
Uw voeten worden gescrubd met een natuurzuivere scrub van Dode Zee zout (met een hoge concentratie mineralen), en koudgeperste Zoete Amandelolie, Avocado-olie, Jojobaolie, Druivenpitolie verkregen uit de eerste persing en eventueel toegevoegd een  essentiële Rozenolie (uit gecontroleerde biologische teelt)
Na deze scrub die zowel als een peeling en als verzorging werkt, zult u heerlijke zachte, soepele en gezonde huid ervaren, doordat het op subtiele wijze alle dode huidcellen verwijdert en de huid reinigt (Dode Zee Zout) en voedt (oliën).
Massage van voeten en onderbenen:
De massage wordt gegeven met de Multi Use Oliën van Botanic Beauty.
Deze olie bestaat voor 100% uit koudgeperste olie verkregen uit de eerste persing. Als basis maken zij gebruik van biologische en 100% natuurzuivere:
Zoete Amandelolie/ Druivenpitolie/ Avocado-olie/ Jojobaolie/ Calendula-olie.
Daarnaast is er de Calendula- RIJstkiem multi Use Olie voor mensen met een notenallergie.
Pakking van Witte Leem:
Witte Leem is een natuurlijke bron van mineralen. Het stimuleert de aanmaakt van collageen waardoor het bijdraagt aan een strakke, elastische huid. Een masker van leem absorbeert de gifstoffen die zich in de huid hebben verzameld, verwijdert dode huidschilfers, verstevigt de huid en ondersteund de genezing van huidirritaties. Het stimuleert ook de bloedomloop.
Als kers op de taart gaan we nu de voeten verzorgen:
Op de onderbenen: Organic Minerals Beengel
De beengel ontspant de vermoeide, zware en onrustige benen… De Oosterse ingrediënten ontspannen de vermoeide spieren. Zeer gunstig voor soepele aderen en voor het behoud van een sterke vaatwand. De beengel bevordert daarnaast ook een goede doorbloeding van de haarvaten. De krachtige aroma oliën hebben een cosmetische verzorging op spataderen. Daarnaast is de beengel rijk aan heilzame kruien, aroma-oliën en Cypresse- en Latchenkieferolie.
Op de voeten: Organic Minerals Voetenbalsem.
De Organic Minerals Voetenbalsem met heilzame Kruidenextracten, ijslandsmos, thijm en kostbare aroma- en plantenoliën herstelt krachtig en verzorgt de droge, ruwe, gevoelige en vermoeide huid en werkt effectief tegen zweetvoeten.

pedicure relaxing4U
pedicure relaxing4U
pedicure relaxing4U
pedicure relaxing4U

Relaxing4U

Body in Balance.

Wellness sfeer massage
Wellness sfeer massage
Olieën voor welness
Wellness and relaxing4U
gezichts massage
sfeer relaxing4U